Killinger

DK Wendelboe

- Et lille familieopdræt af Norske skovkatte.


Navn

Køn

Fødselsvægt

Farve

Status

Calle Camponotus

Dreng

73 g

n 09

bliver hjemme

Carlo Camponotus

Dreng

69 g

n

afventer besøgSå kom de endelig killingerne efter DK Fagna´s Tortilla og IC Tutinas Aske, JW. Lørdag d. 27-7-19 fødte Totti 6 killinger desværre var 3 dødfødte og 1 havde åben bug, det er den knapt så fantastiske side af, at være opdrætter.


Calle og Carlo er nu blevet 9 måneder og et par skønne drenge, der hastigt nærmer sig 5 kg, kan næsten ikke følge med. Carlo er fortsat på udkig efter et ny familie at være midtpunkt i, han venter dog flere besøg snarest og så er der sikkert nogen der får sig en ny ven i huset. Jeg har besluttet at Calle og hans skæve ben bliver herhjemme og med tiden flytter han ud sammen med min datter. De er begge blevet vaccineret 2 gange og kastreret, hvilket de har klaret super flot begge to. Carlo er nysgerrig og undersøger alt, elsker at nusse, hvilket han fortæller med høje spindelyde. Carlo er nu meget tæt på at runde 5 kg, så en dejlig bamse er han også.


I starten af januar 2020, var begge drenge med på deres første udstilling, hvilket de klarede super flot og fik rigtig flotte bedømmelser og meget ros af dommerne. At de udstilles, er ablsolut ikke et krav til ny ejer, men det kunne være hyggeligt, hvis I havde lyst at prøve kræfter med udstillingslivet.


Carlo er til salg til kæl og er klar til nye udfordringer.


Da billedeviseren fortsat driller deres menneske, får I desværre kun ét nyt billede af hver, men se lige hvor skønne de er. Elsker bare vores små myrer.


Skulle du/I have lyst til at møde Carlo og resten af familien, så skriv en mail og vi finder en dag der passer.


                                                                                                  Carlo


Alle killinger sælges med en FIFé stamtavle udstedet af Felis Danica, dette er din garanti for, at der er tale om en ægte Norsk skovkat.


Killingen vil være mindst 15 uger, før den kan flytte hjemmefra.


Killingen vil være vaccineret 2 gange,


Killinger solgt til kæl vil være neutraliserede, id-mærkede og registrede i Dansk katteregister inden afrejsen.


Der vil være udfærdiget en skriftlig købskontrakt.


Der medfølger sundhedsbog udstedet af en dyrlæge.


Killingen får en lille rejsekuffert med, indeholdende lidt af det foder den kender, lidt legesager og 1 års medlemskab af Norsk skovkattering.

DK Wendelboe sælger kun killinger ved personlig henvendelse og ved besøg hos os/killingen inden den endelige overdragelse.


DK Wendelboe sælger helst ikke killinger til fritløb, men lad os snakke om det.


Prisen på en killing solgt til kæl er 5000 kr og når killingen reserveres betales der 1500 kr, dette sikrer at killingen ikke sælges til anden side. Skulle køber fortryde og ikke ønske at købe killingen alligevel, tilbagebetales resevertionsgebyret ikke. Skulle jeg derimod fortryde vores aftale, tilbagebetales reservationsgerbyret hurtigst muligt.


DK Wendelboe forbeholder sig retten til, at afvise en evt køber uden den store forklaring, mavefornemmelsen skal være god og ikke kun halvgod.


DK Wendelboe sælger kun få killinger til avl og kun til registrede opdrætter.


Det er vores overbevisning, at en killing har meget stor glæde af at være 2, derfor gives der en rabat, ved køb af 2 killinger.


Interesse = Nogen kigger på killingen, men der er ikke lavet en reservation.

Reserveret= Der er betalt reservationsgebyr på killingen.

Solgt= Det fulde beløb for killingen er betalt og killingen venter nu kun på at blive gammel nok til nye eventyr.