Killinger

DK Wendelboe

- Et lille familieopdræt af Norske skovkatte.


Navn

Køn

Fødselsvægt

Farve

Status

Calle Camponotus

Dreng

73 g

n 09/03(2x)

Til salg

Carlo Camponotus

Dreng

69 g

n

Til salgSå kom de endelig killingerne efter DK Fagna´s Tortilla og IC Tutinas Aske, JW. Lørdag d. 27-7-19 fødte Totti 6 killinger desværre var 3 dødfødte og 1 havde åben bug, det er den knapt så fantastiske side af, at være opdrætter, så tilbage er der 2 i live, begge har måtte kæmpe for at tage på, men nu er de over 100 g og jeg er glad for at kunne præsentere jer for DK Wendelboe´s C-kuld. Drengene har som I kan se også fået deres navne, deres fulde navne er DK Wendelboe´s Calle Camponotus og DK Wendelboe´s Carlo Componotus. Camponotus er en myreart og da drengene til dagligt bliver kaldt myrene, fordi de er/var så små, var det nærliggende med et efternavn.

Calle                                                                                             Carlo


Alle killinger sælges med en FIFé stamtavle udstedet af Felis Danica, dette er din garanti for, at der er tale om en ægte Norsk skovkat.


Killingen vil være mindst 15 uger, før den kan flytte hjemmefra.


Killingen vil være vaccineret 2 gange,


Killinger solgt til kæl vil være neutraliserede, id-mærkede og registrede i Dansk katteregister inden afrejsen.


Der vil være udfærdiget en skriftlig købskontrakt.


Der medfølger sundhedsbog udstedet af en dyrlæge.


Killingen får en lille rejsekuffert med, indeholdende lidt af det foder den kender, lidt legesager og 1 års medlemskab af Norskskovkattering.

DK Wendelboe sælger kun killinger ved personlig henvendelse og ved besøg hos os/killingen inden den endelige overdragelse.


DK Wendelboe sælger helst ikke killinger til fritløb, men lad os snakke om det.


Prisen på en killing solgt til kæl er 5000 kr og når killingen reserveres betales der 1500 kr, dette sikrer at killingen ikke sælges til anden side. Skulle køber fortryde og ikke ønske at købe killingen alligevel, tilbagebetales resevertionsgebyret ikke. Skulle jeg derimod fortryde vores aftale, tilbagebetales reservationsgerbyret hurtigst muligt.


DK Wendelboe forbeholder sig retten til, at afvise en evt køber uden den store forklaring, mavefornemmelsen skal være god og ikke kun halvgod.


DK Wendelboe sælger kun få killinger til avl og kun til registrede opdrætter.


Det er vores overbevisning, at en killing har meget stor glæde af at være 2, derfor gives der en rabat, ved køb af 2 killinger.


Interesse = Nogen kigger på killingen, men der er ikke lavet en reservation.

Reserveret= Der er betalt reservationsgebyr på killingen.

Solgt= Det fulde beløb for killingen er betalt og killingen venter nu kun på at blive gammel nok til nye eventyr.